03 jul 2019

Börja din karriärsresa inom turism, hotell och event idag!

Besöksnäringen i Sverige blomstrar och behovet av välutbildade personer är stort. Välkommen att studera på kvalitetsauktoriserade Travel Education Centre. Hos oss får du en rolig studenttid, ett stort kontaktnät och exakt den kompetens som branschen efterfrågar.

Turistbranschens yrkeshögskola
Travel Education Centre den enda yrkeshögskolan som är specialiserade på utbildningar inom turism, event och mötesindustrin. Våra lärare och föreläsare handplockas från näringslivet och tillhör ofta de främsta inom sitt yrke. Välj om du vill studera i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Utbildning med praktik
Ungefär 25 procent av studietiden har du praktik på utvalda branschföretag i Sverige men kan även ske utomlands. Du får värdefulla branschkontakter och de flesta avslutar den sista praktikperioden med en anställning.

Management-utbildning
Vår Management-utbildning ger dig chefkompetens inom turist- och hotellnäringen efter bara 1,5 år. Efter avslutad utbildning kan man bland annat jobba som avdelningschef, platschef eller supervisor på ett hotell. Läs mer här

Sök här
Här hittar du våra marknadsledande Yh-utbildningar inom turism och besöksnäringen

Senast uppdaterad: 03 jul 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2024-01-31

YH-utbildning som leder till jobb

Söker du en utbildning som snabbt leder till jobb efter examen? Då är en YH-utbildning vara något för dig. Här hittar du yrkeskategorierna som skriker efter personal. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-08

Yrkeshögskola eller universitet?

Du som vill plugga vidare har troligtvis märkt att det finns en massa olika valmöjligheter. Men hur beslutar du om du ska utbilda dig på ett universitet eller på en yrkeshögskola? Här kan du läsa mer om vad som skiljer dem båda åt! 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-06-28

LIA – jobb i praktiken

LIA – det nya it-ordet inom praktiskt lärande. Det är yrkeshögskolorna som står bakom Lärande i arbete, som ger YH-studenter chansen att prova på arbetslivet där jobben verkligen finns.

Läs mer