12 nov 2021

Test: Vilket gymnasieprogram passar dig?

Har du svårt att bestämma dig för vad du ska välja för program till gymnasiet? Det finns 18 program att välja mellan och ibland kan det vara svårt att veta vilket som lockar mest. AllaStudier.se:s systersajt gymnasium.se har satt ihop ett test som kan hjälpa dig en bit på vägen. Testet består av 10 frågor som kan ge en fingervisning om var du kommer att trivas bäst. Lycka till med ditt val!

Vet du redan vilket program du vill gå? På gymnasium.se kan du läsa mer om alla program och gymnasieskolor i Sverige.

Hitta din gymnasieutbildning



Senast uppdaterad: 12 nov 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-10-18

Här tar eleverna över skollunchen

Är skolmaten dålig? Skulle du göra det bättre själv? På en skola i Malmö är det precis vad eleverna gjort. Det hemlagade potatismoset var mycket uppskattat när eleverna tog över skolmatbespisningen på Frans Suell och Jörgen Kocks yrkesgymnasium i Malmö. – Det var fantastiskt gott, stor skillnad från tidigare, säger Martina Rosberg, som går tredje året vid frisörprogrammet på skolan.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-11

Här är politikernas skolbetyg

Annie Lööf var bäst i klassen, Göran Hägglund och Jimmie Åkesson medelmåttor. Här är partiledarnas skolbetyg. Näringsminister Annie Lööf (C) gick ut gymnasiet samhällsvetenskapliga linje med MVG i alla ämnen, motsvarande 5,0 med de gamla sifferbetygen. Justitieminister Beatrice Ask (M) var uppenbarligen också ambitiös, med 4,9 från humanistisk linje.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2014-03-05

Här är vinnarna i gymnasiekampanjen

Under ansökningsperioden till gymnasiet, har AllaStudier.se haft en tävling som vände sig till de som ska välja. Nu är vinnarna korade, som alla vinner varsin moped Baotian City. Kampanjen, där man kunde vinna en moppe "Baotian City" värde ca 11 000 kr är nu avslutad och vi presenterar samtliga vinnare nedan. Kampanjen gick ut på att man skulle göra ett test som var skrivet med glimten i ögat och ...
Läs mer