Systemutvecklare .NET

TUC
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Linköping
420 YH-p (84 veckor, ca 2 år)
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: augusti 2024 - Linköping

Systemutvecklare .NET

Tycker du om att lösa problem och vill arbeta med att utveckla system och applikationer? Utbilda dig då till systemutvecklare. NET och du arbetar med den senaste webbtekniken samtidigt som du har full koll på morgondagens teknik. Som systemutvecklare .NET arbetar du både med att utveckla och förändra olika system och applikationer. Du jobbar i en snabb och dynamisk bransch i ständig förändring, som konsult eller med inhouse-uppdrag. 

Vad arbetar du med?

.NET är en av de största plattformarna inom systemutveckling och här får du lära dig allt om programmering, en av yrkesrollens grundstenar. Att leda och ansvara för arbetet i design och konstruktion, och att utveckla avancerade grafiska användargränssnitt blir för dig en självklarhet.

Programmering i C#, utformning av algoritmer, TDD och publiceringsverktyg är några av de många begrepp du lär dig för att delta i alla faser i programvaruutvecklingsprocessen. Du jobbar med objektorienterad programvaruutveckling i C# och programmeringsteknikerna JavaScript, HTML5 och CSS. Hantering av Kanban, SCRUM och agila utvecklingsmetoder ingår också i ditt arbete. Efter utbildningen har du en helhetssyn på programutveckling och kan delta i samtliga faser i programutvecklingsprocessen. Som utvecklare har du en viktig roll när det gäller systemens säkerhet och drift, allt för att förebygga hacking, och annat obehörigt tillträde.

Utvecklingen går fort framåt och utbildningen lär dig därför att snabbt ta till dig de förändringar som sker inom systemutveckling. Från testning till resultat arbetar du med utveckling och uppföljning i olika projekt. Du kommunicerar på ett affärsmässigt sätt, både internt och externt.

Sverige har akut brist på systemutvecklare som har rätt kompetens så med vår utbildning är du mycket eftertraktad. Efter examen kan du arbeta som systemutvecklare .net, systemutvecklare, programutvecklare, applikationsutvecklare eller webbdesigner. Efterfrågan av systemutvecklare finns i de flesta branscher och jobbmöjligheterna är så gott som oändliga.

Dator

För att du ska kunna tillgodose dig utbildningen på bästa sätt, rekommenderar vi att du har tillgång till en egen bärbar dator. För att datorn ska klara programvaran som ingår i undervisningen behöver du en dator med:

Hårddisk: 256GB SSD
RAM: 8 GB
CPU: Intel Core i5

Varför välja TUC?

Samarbete med branscher

Behov på

arbetsmarknaden

Praktik/LIA

Förkunskaper

  • Grundläggande behörighet för yrkeshögskolan
  • Särskilda förkunskaper: lägsta betyg E/3/G i följande kurser eller motsvarande kunskaper
    • Matematik 2
    • Programmering 1

Urval

Om antalet behöriga sökande överstiger antalet utbildningsplatser görs ett urval. Urvalet sker utifrån de urvalsgrunder som presenteras nedan och denna process genererar poäng som ökar dina chanser att komma in på utbildningen. Urvalet görs på värdet av särskilt prov, max nio poäng.

Om antalet behöriga sökande överstiger antalet utbildningsplatser får alla behöriga genomföra ett digitalt urvalsprov. Provet mäter förmåga att arbeta lösningsorienterat i grupp, analysförmåga och problemlösningsförmåga.

Vid samma poäng görs ett urval i form av lottning.

Examen & Intyg

Efter avslutad utbildning erhålls en yrkeshögskoleexamen.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till CSN. 

TUC

TUC Yrkeshögskola Hemligheten bakom TUC:s och våra studerandes framgångar, består av att vi tillsammans levererar det som arbetsmarknaden vill ha; ambitiösa människor med högaktuell kunskap som flyger in i yrkesrollen med kortast möjliga startsträcka. Våra utbildningar är framtagna i nära...


Läs mer om TUC och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Systemutvecklare .NET
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

TUC

Gamla Tanneforsvägen 17C
Linköping

Recensioner

Snittbetyg: 2

Baseras på 2 recensioner

Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Student TUC Systemutvecklare

Vill skriva en recension för denna utbildning. När jag sökte recensioner fanns det inte mycket information att få. Detta är mina tankar och upplevelser: - Utbildningen är otroligt genomtänkt vad gäller innehåll av kurser och praktik. - Det är stor variation på lärare. Vi har dom lärare som verkligen försöker och anpassar sig. Sen finns det lära...

Visa hela
T

Oj, vet inte vart jag ska börja. Så otroligt låg standard. oengagerade lärare och utbildningsledare, ostrukturerat är bara förnamnet.... har inte alls lärt mig så mycket som jag hade hoppats. rekommenderas EJ

TUC Yrkeshögskola Kommentar:
Mycket tråkigt att du känner så. Vår ambition och målsättning är att de studerande hos oss ska få möjlighet att skaffa sig den kompetens som arbetslivet behöver. Under studietiden ska det finnas drivna utbildningsledare och konsulter som ska hjälpa den studerande att nå dit. I varje klass finns det en studeranderepresentant som ska föra klassens...
Visa hela
Recensioner
Kursrecensioner
(2,0)
Baseras på 2 recensioner
Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Systemutvecklare .NET från TUC, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön